Vacature Pre-Sales Engineer

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? 

Door de groei en focus op IIoT technologie zijn wij op zoek naar een bevlogen Pre-Sales engineer die ons verkoopteam gaat ondersteunen bij verkoopprocessen en zorg draagt voor de juiste implementaties bij klanten.

Je bent de technologieadviseur voor zowel potentiële als bestaande klanten en hebt een sterke toewijding aan het ontwikkelen en onderhouden van langdurige klantrelaties. Het analytische en oplossingsgerichte vermogen om de wensen van de klant te begrijpen, de beste oplossingen te bepalen en de waarde propositie van die oplossingen effectief te communiceren, zijn cruciale vaardigheden.

 

Over HMS Networks

HMS is een snelgroeiend bedrijf en we zijn momenteel met meer dan 700 medewerkers actief in meer dan 90 landen. Onze technologie verbindt wereldwijd miljoenen industriële apparaten en gebouwen met besturingssystemen en internet. Waar je ook bent in de ‘HMS-wereld’, je vindt er een moderne, hi-tech, innovatieve en een vriendelijke werkomgeving. Tot onze merken behoren Anybus, Ewon, Intesis, Ixxat en WEBfactory.

 

Wij vragen

  • Een technische opleiding op HBO-niveau of MBO-niveau met ervaring: bv. Informatie- en communicatietechnologie, informatica, elektrotechniek, mechatronica of technische bedrijfskunde
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar niet noodzakelijk
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • En bent een flexibele teamspeler in ons BeNeLux team

Jouw profiel

  • Je bent leergierig en volgt de nieuwste technologische trends
  • Je hebt een servicegericht en flexibele houding
  • Je bent uitstekend in time- en projectmanagement
  • Je hebt effectieve communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent een actieve luisteraar

 

Wij bieden

Een professionele, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische en informele werkomgeving. Je werkt zowel in een nationaal als internationaal team aan de allernieuwste technologieën. Als medewerker van HMS krijg je de ruimte om zowel technische als commerciële vaardigheden te ontwikkelen en bieden wij je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. HMS biedt doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen en beschikt over een opleidingsbudget om je hierbij te ondersteunen.

 

Verantwoordelijkheden

Na een gedegen training op onze producten zul je voor klanten voorstellen ontwikkelen en uitwerken om samen met de klant tot een werkend systeem te komen. Je zult schouder-aan-schouder met het klantteam werken en zorgdragen voor kennisoverdracht en trainingen.

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar Vincent Wagenaar: viwa@hms-networks.com

Ook voor vragen kun je contact opnemen met Vincent via: 0487 20 3000

 

Meer informatie over HMS Networks vind je op: www.hms-networks.com