Nyheter från HMS

Senaste nytt från HMS Networks
 

Intesis är HMS' senaste affärsenhet

by User Not Found | jan 03, 2020

HMS är stolt över att tillkännage Intesis, världsledande inom industriell kommunikation för hem- och byggnadsautomation, som den senaste HMS Business Unit. Från 1 januari 2020 är Intesis fullständigt integrerat i HMS sälj- och marknadsföringsorganisation över hela världen och har fått en ny logotyp i HMS-officiella "look and feel".

Om Intesis

Intesis grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Igualada, Spanien, nära Barcelona. Intesis erbjuder avancerade kommunikationsgateway-lösningar och gränssnitt inom byggnadsautomation. Intesis arbetar nära med många stora tillverkare av luftkonditionerings- och byggnadsautomationssystem globalt.

Intesis’ kunder spänner från de stora globala företagen som är dedikerade till hem- och byggautomation till slutanvändare av produkterna. Du hittar systemintegratörer, distributörer, tillverkare, EMS och otaliga företag och proffs som är dedikerade denna sektor med Intesis lösningar.

Läs mer om Intesis genom att besöka deras hemsida.

Är du nyfiken på hur man uttalar "Intesis"? Lär dig av HMS-medarbetare från hela världen: https://www.youtube.com/watch?v=_KWeB5qyBRs

Utvald nyhet från HMS

HMS Networks släpper världens första industriella 5G-router och startpaket

HMS Networks släpper nu den första kommersiellt tillgängliga industriella 5G-routern för privata industriella nätverk. Wireless Router 5G stöder Ericsson Industry Connect 5G-nätverk och gör det möjligt för användare att komma igång med 5G i sin egen miljö. HMS erbjuder också ett färdigt startpaket för test och utvärdering.

5g-router-and-starterkit

Läs mer

Mer om HMS

Kunderna berättar

Case studies

Se vad våra kunder säger om att använda HMS lösningar.
Videor och bilder från HMS

Mediebibliotek

Videor, podcasts, bilder, whitepapers mm från HMS Networks
Expertis inom IIoT

HMS IIoT-blog

Se vad våra experter har att säga om olika områden inom IIoT.
Lyssna på experterna

TechTalks från HMS Networks

Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna i industriell kommunikation och IIoT. Lyssna på HMSs experter i våra TechTalks.

 

 

Want more insights on the industrial communications industry? Contact us!

For more information contact one of our industry experts:

Contact Us